Naar aanleiding van de publicatie van mijn boek Als jullie dit lezen ben ik dood op 19 maart 2018, verscheen ik in de volgende media:

Vrijdag 23 maart 2018:

Maandag 26 maart 2018:

Verder:

Daarnaast verschenen er artikelen in diverse regionale en lokale media, zoals in het wijkblad Craneveer, van de Arnhemse wijk waar ik woon (zie pagina 19, oplage: 1750 stuks) en het Angerlo’s Nieuws (zie eveneens pagina 19, verspreiding in Giesbeek, Angerlo en Lathum). In juli 2018 stond er een interview met mij op de website van Psychosenet.

Voor meer informatie over mijn boek, waaronder recensies en verkoopkanalen, kijk op de pagina Boek.

Op 26 februari 2019 stond er een artikel in nrc.next waar ik op gereageerd heb. Mijn reactie werd op 8 maart 2019 geplaatst in NRC Handelsblad en nrc.next. Strekking van mijn hartekreet: er is geen verschil tussen potentieel dodelijke psychische ziektes en potentieel dodelijke lichamelijke ziektes. De wachtlijsten in de GGZ zijn mede vanuit dat perspectief onaanvaardbaar.

Op 14 augustus 2019 verscheen dit artikel in Trouw, over het belang van het verplicht opnemen van suïcidepreventie als vast onderdeel in de opleiding van artsen en hulpverleners. Check meteen even de petitie en teken!

Op dit artikel, waarvan ik de inhoud van harte ondersteun, heb ik een reactie gestuurd naar Trouw, die op 17 augustus 2019 werd geplaatst. Met excuus voor de ietwat vage foto, die hopelijk nog wel leesbaar is.

Zaterdag 28 maart 2020: interview in De Gelderlander en het AD

Vrijdag 11 september 2020: Editie NL: over psychologische autopsie (helaas kan ik geen link vinden naar de uitzending).

Donderdag 20 mei 2021:

Deelname aan het online Webinar Suïcidepreventie Arnhem, i.s.m. 113 Zelfmoordpreventie. Mijn bijdrage begint vanaf 21min30. De overige geïnterviewden zijn vanzelfsprekend ook zeer de moeite waard om naar te luisteren.

Zondag 25 april 2022:

Interview bij het radioprogramma Waarheen Waarvoor (NH-radio, onderdeel van ATM5), gepresenteerd door Koop Geersing.