Naar aanleiding van de publicatie van mijn boek Als jullie dit lezen ben ik dood op 19 maart 2018, verscheen ik in de volgende media:

Vrijdag 23 maart 2018:

Maandag 26 maart 2018:

Verder:

Daarnaast verschenen er artikelen in diverse regionale en lokale media, zoals in het wijkblad Craneveer, van de Arnhemse wijk waar ik woon (zie pagina 19, oplage: 1750 stuks) en het Angerlo’s Nieuws (zie eveneens pagina 19, verspreiding in Giesbeek, Angerlo en Lathum). In juli 2018 stond er een interview met mij op de website van Psychosenet.

Voor meer informatie over mijn boek, waaronder recensies en verkoopkanalen, kijk op de pagina Boek.

Op 26 februari 2019 stond er een artikel in nrc.next waar ik op gereageerd heb. Mijn reactie werd op 8 maart geplaatst in NRC Handelsblad en nrc.next. Strekking van mijn hartekreet: er is geen verschil tussen potentieel dodelijke psychische ziektes en potentieel dodelijke lichamelijke ziektes. De wachtlijsten in de GGZ zijn mede vanuit dat perspectief onaanvaardbaar.