Tamara

schrijft

Over Tamara

Welkom op mijn site!

De blogs geven vermoedelijk al een beeld van wie ik ben, maar voor de volledigheid nog een paar feitjes: getrouwd, moeder, senior P&O-adviseur bij een kunsthogeschool, schrijver, lezer, muziekliefhebber, concertbezoeker, speciaalbierfan, spinner.

Onlangs heb ik mijn boek afgerond, getiteld: ‘Als jullie dit lezen ben ik dood’, over het leven en de zelfdoding van mijn broer Koen en hoe ik als zus rouwde en het leven na Koen vormgaf.

Maandag 19 maart 2018 was de online lancering van mijn boek en op zaterdag 24 maart 2018 gaf ik een boekpresentatie. Hoewel ik mijn verhaal nooit had willen schrijven, was het een zeer bijzondere bijeenkomst. Op de pagina ‘Boek & andere publicaties‘ vind je meer informatie over hoe en waar je het boek kunt bestellen.

Wil je mij iets vragen? Schroom niet en mail naar info@tamarabaars.nl.

Groet, Tamara

 

5 reacties

 1. Dag Tamara,
  Mooie site.ik zou je graag per mail willen bereiken. Mag ik je mailadres? Dank alvast!

 2. Patricia van Megen

  februari 7, 2018 at 9:44 pm

  Ik heb alles gelezen, erg onder de indruk,
  Meer hoef ik niet zeggen

 3. Geachte Tamara Baars,
  Wij zijn sponsor van Editio Debutantenbal en willen uw korte verhaal ‘Er is iets heel ergs gebeurd’ publiceren in ons jaarmagazine 2017 met daarbij de mededeling dat u daarna uw boek heeft uitgegeven met afbeelding van de cover. We zouden ook nog graag een foto plaatsen, bij voorkeur de foto waarop u met uw broertje staat, die op de website van Editio gepubliceerd is. In hoge resolutie. Is dat mogelijk? Bij voorbaat hartelijk dank.

 4. Tamara

  maart 21, 2018 at 4:04 pm

  Dank Chantal, voor je professionele en rake persbericht! (Zie de Pingback hieronder).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2018 Tamara

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑